Винарија Живковић

Наша вина

Наша вина се праве да би се пила у добром друштву и срећи са уживанјем и мером

Опште каректаристике наших вина, с обзиром на поменути квалитет грожђа и начина прераде, јесте да су она снажна, интезивних сортних карактеристика, са доста алкохола и оптималних киселина. То су вина интезивних боја, мириса и укуса. Сва наша вина пролазе хемијску анализу на Хемијском факултету у Београду

Шардоне

Chardonnay

Шардоне је сорта белог грожђа. Спада у најтраженија вина на свету. Наша винарија на врхунском нивоу прави ову врсту вина које је 100% произведено од сорте Шардоне.

Садржи преко 13% алкохола. Препоручена температура конзумирања је између 12 и 14 степени целзијуса.


Поручите овде

Kaберне совињон - Мерло

Cabernet sauvignon & Merlot

Ово је вино произведено од сорти каберне совињон и мерло. Интезивне боје, сортног мириса и укуса. Ово вино, добијено из квалитетних сорти, садржи висок проценат природног моћног антиоксиданса - ресвератрола, које винова лоза синтетише ради сопствене заштите од болести. Уживајући у његовом префињеном укусу, истовремено штитите своје срце и крвне судове, јачате имуни систем и чините општу благодет свом организму.

Поручите овде

Вермут

Wermuth Wein

Десертно вино познато као Бермет произведено је од сорти грожђа каберне совињон и мерло са додатком 27 лековитих трава и специјалним поступком за производњу. Проценат алкохола је око 17%, а препоручена температура конзумиранја је од 18 до 20 степени целзијуса. Оригиналан укус овог вина дочараће Вам дух сарог Беча и учинити тренутке незаборавним.


Поручите овде
Винарија Живковић

Занимљивости