Опште каректаристике наших вина, с обзиром на поменути квалитет грожђа и начина прераде, јесте да су она снажна, интезивних сортних карактеристика, са доста алкохола и оптималних киселина. То су вина интезивних боја, мириса и укуса. Сва наша вина пролазе хемијску анализу на Хемијском факултету у Београду
Шардоне
Chardonnay- преко 13 % алкохола
- температура конзумирања 12-14 ℃
Шардоне је сорта белог грожђа. Спада у најтраженија вина на свету. Наша винарија на врхунском нивоу прави ову врсту вина које је 100% произведено од сорте Шардоне.
Садржи преко 13% алкохола. Препоручена температура конзумирања је између 12 и 14 степени целзијуса.
Поручите овде
Kaберне совињон - Мерло
Cabernet sauvignon & Merlot- близу 14 % aлкохола
- температура конзумирања 12-14 ℃
Ово је вино произведено од сорти каберне совињон и мерло. Интезивне боје, сортног мириса и укуса. Ово вино, добијено из квалитетних сорти, садржи висок проценат природног моћног антиоксиданса - ресвератрола, које винова лоза синтетише ради сопствене заштите од болести. Уживајући у његовом префињеном укусу, истовремено штитите своје срце и крвне судове, јачате имуни систем и чините општу благодет свом организму.
Поручите овдеВермут
Wermuth Wein- око 17 % алкохола
- температура конзумирања 18-20 ℃
Десертно вино познато као Бермет произведено је од сорти грожђа каберне совињон и мерло са додатком 27 лековитих трава и специјалним поступком за производњу. Проценат алкохола је око 17%, а препоручена температура конзумиранја је од 18 до 20 степени целзијуса. Оригиналан укус овог вина дочараће Вам дух сарог Беча и учинити тренутке незаборавним.
Поручите овде